Yellow fever.






I have so much plans in my mind for this year, and one of the New Years resolutions is to post more but there are so many other resolutions. It's time to make changes. There are so many things that bother us but we are too lazy to get rid of them. So this year I will try to get rid of everything that bothers me in my daily life. It's never to late to start doing things that will ensure our happiness. Maybe it's hard, but it will surely give us a pleasure.
Be motivated, fresh and really happy!

I hope you like my outfit. If you want to see more pictures of my daily life, follow me on my social media:

Instagram: @ajlaah
Snapchat: ajla.halac
mail: thefoamofcancun@gmail.com

xoxo,A.


U glavi imam mnogo planova za ovu godinu, a jedna od ovogodisnjih rezolucija je da budem redovnija na blogu, ali tu su i mnoge druge! Vrijeme je za promjene koje vode na bolje!
U toku dana se sjetimo najmanje dvije stvari koje zelimo promijeniti, ali ih zbog lijenosti uvijek ostavljamo za kasnije. Medjutim, to vrijeme nikad ne naidje. Kad cemo se zapravo okrenuti rijesavanju svim tih problema i problemcica koji nas prate? Razmislite koliko bi neki dogadjaji bili ljepsi kada bi ranije rijesili sve stvari koje nam ne odgovaraju. Poslije toga, postavimo sebi pitanje: Sta nedostaje? Sta radim pogresno, a sta ispravno? Potrebno je dosta zalaganja da bi stvari dosle na svoje mjesto. Vrijeme je da pocnemo raditi na sitnicama koje su gotovo zanemarljive, ali ce definitivno uciniti nas zivot ljepsim i vedrijim. 
U svaku godinu ulazimo sve spremnij. Hajde da i u ovoj godini budemo svjezi, motivisani i zaista sretni. Dajte sve od sebe, naporno je ali nema drugog puta do zadovoljstva. 

Nadam se da vam se dopada outift!

Ukoliko zelite vidjeti vise slika mozete me pratiti na drustvenim mrezama.
Instagram: @ajlaah
Snapchat: ajla.halac
Mail: thefoamofcancun@gmail.com

xoxo,A.


















4 komentara: